Bíró Csaba 30/436-8624 – Bíró Tibor 30/299-4678

HU   |   EN

Bíró Antal vagyok. Vállalkozásomat 1990-ben több évtizedes műszergyártásban és szakmai vezetésben megszerzett tapasztalattal alapítottam. Családi vállalkozásként indult, jellegét ma is megőrizte. Jelenleg is két fiammal dolgozunk együtt szakértő, több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező csapatunkkal kiegészülve.

Vállalkozásunk fő profilja kézi acél orvosi eszközök gyártása, javítása. A vállalkozás egyik különlegessége az egyedi ötletek, újítások alapján történő műszergyártás: speciális eszközök, prototípusok készítése.
Kizárólag I. minőségi osztályú német rozsdamentes alapanyagból dolgozunk. A több évtizedes műszergyártási tapasztalattal rendelkező szakembereink és bedolgozói körünk, az alkalmazott korszerű technológiák valamint a minden darabos ellenőrzés garantálják az általunk gyártott/javított eszközök magas minőségi színvonalát. 2001 év óta az ÉMI-TÜV SÜD Kft. által tanúsított ISO 9001 minőségirányítási rendszert működtetünk.

Elsősorban sebészeti, plasztikai sebészeti, bőrgyógyászati, nőgyógyászati, csontsebészeti és fül-orr-gégészeti műszereket gyártunk, de az egészségügy egyéb területeire is szállítunk a vevői igények szerint. Műszerjavítás tekintetében is folyamatosan fejlődik a vállalkozás : szinte minden típusú kézi műszert tudunk javítani kiegészítve mikro sebészeti arthroscopos, endoscopos stb. eszközökkel.

Az állami egészségügyi intézmények mellett a kimagasló minőséget igénylő magán orvosi szférának is jelentős beszállítói vagyunk. Ezek mellett számos európai magánklinika is a mi termékeinket használja.

Az általunk gyártott termékeket zömében önállóan értékesítjük. A vállalkozás további céljai:
• A vevői igények megismerése és maradéktalan kielégítése iránti elkötelezettség.
• Kiváló minőség, rugalmasság további megtartása, ezáltal az elért piaci pozícióink bővítése, hírnevünk megőrzése A gyártóeszközeink további korszerűsítése, a gyártási folyamatok, környezetünk állandó fejlesztése.
• A környezetvédelmi előírások maximális betartása, a folyamatok zöldebbé tétele.

Összességében folyamatosan megfelelni az egyre magasabb piaci követelményeknek, minél jobb és több elismerést szerezni a szakmán belül és a felhasználói körökben.

Kérje árajánlatunkat!

Válogassa ki a kívánt termékeket katalógusunkból, és néhány kattintással küldje el részünkre.

Kapcsolat

Telefon

Bíró Csaba   +36 30 436 8624
Bíró Tibor   +36 30 299 4678

E-mail

biroorvmusz@t-online.hu

Cím

H-4031 Debrecen, Bartók Béla u. 66.

© 2021 Minden jog fenntartva!
Bíró Antal orvosi műszerész mester
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ